Securing Health and Well-being in the Circumpolar North

Keskiviikko, toukokuu 23, 2012 (Koko päivä) - Torstai, toukokuu 24, 2012 (Koko päivä)

Tervetuloa Thule-instituutin ja Albertan yliopiston Canadian Circumpolar Institute’n järjestämään seminaariin ”Securing Health and Well-being in the Circumpolar North”. Seminaari järjestetään Oulun yliopistolla, Ympäristötietotalossa (IT115) 23.–24.5.2012.

Seminaarin puhujina on monipuolinen joukko tutkijoita ja terveys- ja hyvinvointialan ammattilaisia sekä Pohjoismaista että Kanadasta. Seminaarin avauspuheenvuorot pitävät Kanadan Suomen suurlähettiläs H.E. Mr. Christopher Shapardanov ja Suomen arktisten asioiden suurlähettiläs Hannu Halinen.

Seminaari kokoaa yhteen päättäjiä, tutkijoita ja käytännön asiantuntijoita terveyden ja hyvinvoinnin eri osa-alueilta pohtimaan tämän hetken haasteita ja suunnittelemaan tulevaisuuden käytäntöjä Euroopan ja Kanadan pohjoisilla alueilla. Kokous tarjoaa erinomaisen tilaisuuden vuoropuheluun, joka ylittää niin kansalliset kuin tieteenalojen rajat.

Seminaari on englanninkielinen ja keskusteluille on varattu runsaasti aikaa. Seminaari jakaantuu seuraaviin kuuteen sessioon:
- Health Care Systems in Northern Regions
- Health and Wellness in the North
- Risk, Health and Safety
- New Challenges in Healthcare
- Health Education
- Policy Issues and Challenges

Seminaarin ohjelma ja lisätietoja.

Seminaari on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Ilmoittautumiset 14.5.2012 mennessä sähköpostitse osoitteeseen thule@oulu.fi. Tervetuloa!

Lisätietoja:
Suunnittelija Pirjo Taskinen pirjo.taskinen@oulu.fi / puh. 040 7674 896