Martti Ahtisaari Instituutin huippufoorumi: Globaalin liiketoiminnan haasteet ja menestystekijät; Case KONE Oyj

Tiistai, maaliskuu 20, 2012 (Koko päivä)

Oulun yliopiston Martti Ahtisaari Instituutti kutsuu Pohjois-Suomen liike-elämän, julkishallinnon sekä tiedeyhteisön edustajia keskustelemaan globaalin liiketoiminnan haasteista ja menestystekijöistä Huippufoorumiin tiistaina 20.3.2012 kello 12:00 alkaen.

Huippufoorumissa yksi Suomen menestyneimmistä ja merkittävimmistä vientiyrityksistä jakaa kokemuksiaan globaalista liiketoiminnasta: tilaisuuden pääpuhujat ovat KONEen hallituksen puheenjohtaja Antti Herlin sekä KONEen toimitusjohtaja Matti Alahuhta

Tilaisuudessa jaetaan lisäksi Martti Ahtisaari Instituutin tunnustusstipendit opinnoissa, tutkimuksessa tai yritysyhteistyössä ansioituneille opiskelijoille.

Huippufoorumi järjestetään tiistaina 20.3.2012 kello 12:00 alkaen Linnanmaan Saalastinsalissa. Osallistujien toivotaan saapuvan paikalle viimeistään kello 11:45.

Tilaisuudessa on suomi-englanti-suomi-simultaanitulkkaus.

Huippufoorumista tallennetaan videokooste, joka on tilaisuuden jälkeen katsottavissa Martti Ahtisaari Instituutin sivuilla.

Ohjelma (pdf)

Oulun yliopiston kartta (pdf)

Pyydämme huomioimaan, että tapahtuma on kutsuvierastilaisuus, johon vaaditaan ennakkoilmoittautuminen.

Lisää kalenteriin

Takaisin tapahtumiin