Lahjoita tänään -päivä 7.4.2016

 

 

Kiitos!

Lämmin kiitos kaikille Oulun yliopiston tutkimusta ja koulutusta Lahjoita tänään -päivänä tukeneille! Lahjoituksia oli illalla kertynyt jo reilusti yli 100. Päivän lopullinen tulos varmistuu ensi viikolla. Valtava kiitos järjestelyistä, viestin levittämisestä ja tapahtumien järjestämisestä myös opiskelijajärjestöille: OYY, Tiima ry, Finanssi ry, Histoni ry, Teekkaritorvet ry, Verba ry, Motiva ry, Tietoteekkarit ry, Lastarit ry, Oulun humanistinen kilta ry ja Blanko ry.

Eilinen tapahtumapäivä oli samalla startti koko huhtikuun kestävälle haasteelle, jossa tieteen ja yliopiston ystäviä kutsutaan lahjoittamaan. Tieteen keinoin voimme rakentaa turvallista tulevaisuutta ja parempaa maailmaa.

 

Lahjoita tänään -päivä 7.4.2016

Oulun yliopiston ylioppilaskunta (OYY) ja kymmenen opiskelijajärjestöä haastavat sinut lahjoittamaan Oulun yliopistolle! Mukana ovat OYY, Tiima ry, Finanssi ry, Histoni ry, Teekkaritorvet ry, Verba ry, Motiva ry, Tietoteekkarit ry, Lastarit ry, Oulun humanistinen kilta ry ja Blanco ry.

Lahjoita tänään-päivänä Oulun yliopisto, Oulun yliopiston ylioppilaskunta ja opiskelijajärjestöt yhdessä haluavat välittää viestiä koulutuksen ja tieteen tukemisen merkityksestä. Yliopiston tavoitteena on luoda turvallista tulevaisuutta ja parempaa maailmaa tieteen keinoin. Lahjoitusvarat käytetään yliopistomme vahvan aseman tukemiseen ja huippututkimuksen jatkumiseen. Lahjoitukset mahdollistavat tutkimuksen, jonka avulla esimerkiksi parannetaan keskosvauvojen hoitoa ja kehitetään lääkkeitä syöpään. 

Helmikuun 2016 loppuun mennessä Oulun yliopiston varainhankintakampanjaan lahjoittaneita on jo yli 1000 ja lahjoitusten summa yli 4,7 miljoonaa euroa. Yksityishenkilöiden ja satojen opiskelijoiden lisäksi lahjoittamassa on ovat olleet yritykset, säätiöt ja kunnat. Jokainen lahjoitus on tärkeä ja valtion vastinrahoituksen ansiosta pienekin summan arvo yliopistolle moninkertaistuu.

 

Lahjoita ja osallistu Lahjoita tänään -päivään

Voit tukea Oulun yliopiston tutkimusta ja koulutusta lahjoittamalla

 • verkossa: https://lahjoita.oulu.fi/ tai
 • Tekstaa UNIOULU numeroon 16499 (10€). Mikäli haluat lahjoittajapinssin postitse, liitä tekstiviestiin nimesi ja osoitteesi. Esim. UNIOULU Matti Mallinen Mallikatu 1 90100 OULU. Voit liittää viestiin osoitteen lisäksi myös sähköpostiosoitteesi (viestin maksimimerkkimäärä 160), jolloin saat jatkossa yliopistolta uutiskirjeen.

 

Lahjoita tänään-päivänä 7.4. Linnanmaan ja Kontinkankaan kampuksilla tapahtuu

 • Aamulla Linnanmaan pääsisäänkäynneillä jaossa mandariineja.
 • 10-13 Tellus: Tule Tellukseen hakemaan lahjoittajapinssi ja tekemään oma lahjoittajalaattasi lahjoittajaseinälle. Ylioppilaskunnalla on Telluksessa oma tapahtumapiste.
  Tasatunnein klo 10-13 Tellus-stagella varainhankinnan vartit: tule kuulemaan ja keskustelemaan yliopiston varainhankintakampanjasta.
 • 11.30-12.30 Teekkaritorvet viihdyttää lounasravintoloiden tienoilla ja keskusaulassa
 • 10-14 Humus-kuppilan tienoilla humanistisen koulutusalan opiskelijoiden ohjelmaa ja myyjäiset (Verba, Humanistinen Kilta ja Tiima).
  Klo 11: Julia Bichl – Itävaltalaisen kansantanssin work shop
  Klo 12: Sniffer – opiskelijabändi
  Klo 13: Andrew Pattinson (Englantilainen filologia) – runonlausuntaa

  Tiiman urhea vara-pj, Tuomas Timonen on ottanut vastaan "Tiima stand up -challengen". Mikäli lahjoituksia on puoleen päivään mennessä kertynyt 300 € edestä, nousee mies lavalle viihdyttämään Humuksen asiakkaita.
 • 11-13 Kontinkangas: varainhankinnan pisteet päärakennuksessa ja Kiepissä, mandarineja jaossa pisteillä. 

 

 

 

Viimeksi päivitetty: 8.4.2016