Kampanja

Vuodesta 1958 Oulun yliopisto on edistänyt Suomen kilpailukykyä ja kansainvälistymistä ja luonut hyvinvointia Pohjois-Suomeen. Oulun seutu on kehittynyt yhdeksi Euroopan innovatiivisimmista alueista.

Tule kasvamaan kanssamme - kampanjan tavoitteena on tuoda vahvasti esille Oulun yliopiston rooli yhtenä koko arktisen alueen merkittävimmistä yliopistoista, joka luo kasvua Pohjois-Suomeen ja jonka tieteellinen asiantuntijuus lisää koko Suomen hyvinvointia ja kilpailukykyä. Tulevaisuuden haasteena niin yliopistolle, elinkeinoelämälle kuin koko suomalaiselle yhteiskunnalle on osaavan työvoiman turvaaminen ja kansainvälisen tason innovaatiojärjestelmän vahvistaminen. 

Ensimmäinen varainhankintakampanjamme 2008-2011 toi esille yhteistyötahojemme laajan tuen: yritykset, yhdistykset, yksityishenkilöt sekä kunnat ja alueelliset toimijat osoittivat laajasti tukensa Oulun yliopistolle. Haluamme kasvattaa varainhankinnan kautta tulevaa tukea ja ohjata sitä Pohjois-Suomen kasvun kannalta i tärkeille aloille. 

 

Viimeksi päivitetty: 24.11.2014