Joululahjoitus

Tee joululahjoitus Oulun yliopiston tutkimukselle ja koulutukselle

Ohjaamalla joulumuistamisiin varatut rahat tieteen hyväksi teet tärkeän sijoituksen tulevaisuuteen. Tiede ja tutkimus synnyttävät uutta osaamista ja innovaatioita, jotka lisäävät kilpailukykyä ja luovat työpaikkoja. Lahjoituksesi luo hyvinvointia ja kasvua Pohjois-Suomeen ja koko maahan. Lahjoittamalla tuet myös opiskelijoiden tulevaisuutta.

Kun teet joululahjoituksen kampanjallemme saat hyvän joulumielen lisäksi käyttöösi sähköiset joulutervehdykset, joilla voit kertoa lahjoituksestasi asiakkaille ja muille sidosryhmille. Kuva-aiheita on kolme ja kaikki tervehdykset löytyvät sekä suomeksi että englanniksi.

Joululahjoituksen edut

  • Helppo ja ekologinen tapa muistaa sidosryhmiä jouluna ja tukea samalla tiedettä
  • Määrität itse lahjoitussumman suuruuden
  • Saat käyttöösi kolme erilaista joulutervehdystä
  • Yli 850 euron lahjoitus on yrityksellesi verovähennyskelpoinen

Julkaisemme kampanjaan lahjoittaneiden yritysten ja yksityishenkilöiden nimet Kalevan etusivulla jouluaattona 24.12.2015. (Teethän lahjoituksesi 15.12. mennessä, jotta saamme yrityksesi nimen mukaan.)

Toimi näin

1. Tee lahjoitus valitsemallasi summalla joko verkossa tai suoraan lahjoitustilille FI08 8119 9710 0170 23. Käytä viestissä tunnusta joulu15
2. Anna yrityksesi yhteystiedot lahjoituksen yhteydessä (tai tarvittaessa toimita ne sähköpostilla varainhankinta@oulu.fi).
3. Toimitamme yrityksellesi linkin sähköisten materiaalien lataamiseksi 1.11. alkaen.
4. Lähetä sähköinen joulutervehdys asiakkaillesi ja muille sidosryhmillesi suomeksi tai englanniksi.

Joulutervehdys 1: Talvinen maisema

 

Joulutervehdys 2: Piirilevy

 

Joulutervehdys 3: Opiskelijat

 

 

 

Viimeksi päivitetty: 9.10.2015